Looks like something went wrong. Try again?

Thank you for subscribing to Pivot Power Updates.

Stay up to date
Power Driving Change

News

Background Curve
GazetaExpress, Industry News

Arsenal do të siguron ndriçimin e stadiumit me bateria ekologjike

six months ago

Klubi i futbollit te Arsenalit, të cilët të dielën vazhduan ndeshjen e 17 pa humbje, kanë shpalosur një pajisje të mbushje akumuluese të baterive që mund të akumulojnë energji për 60 mijë ulëset në stadiumin Emirates në një ndeshje

Bateria 2 megavat me lithium-ion e prodhuar nga Pivot Power LLP do ti lejon klubit të futbollit që të blejnë energji elektrike kur është shumë më lirë dhe ta përdorin atë në kohë të pikut. Arsenali thuhet se planifikon të shtojë edhe një megavat akumulim për verën e ardhshme.

Read the full story