Looks like something went wrong. Try again?

Thank you for subscribing to Pivot Power Updates.

Stay up to date
Power Driving Change

News

Background Curve
Industry News, TeleSport

Risia e fundit e Arsenal në stadiumin “Emirates”

six months ago

Arsenal ka zbuluar se ka gati një bateri të re e cila mund të përballojë energjinë elektrike të stadiumit për 90 minutat e një ndeshjeje të stadiumit 60,000 vendësh “Emirates”.

Bateria 2-megavat e përbërë nga litiumi është instaluar nga kompania Pivot Power LLP e cila do të lejojë klubit e futbollit të blejë energji kur është më e lirë dhe ta përdorë në kohë kur është në kulm.

Read the full story